Vliegen met KLM


vliegticket zoeken


vergelijk en profiteer

Vliegtickets van KLM

De nationale luchtvaartmaatschappij van Nederland is de KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij). De Engelse term die internationaal wordt gebruikt is KLM Royal Dutch Airlines. Op de website van World ticket center ziet u al uw vluchtgegevens, wijzigingen, betalingsgegevens en extra aankopen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw KLM vliegticket te wijzigen en online in te checken. KLM biedt u meerdere opties voor uw vliegreis. Er is vrij keuze in welke reisklasse u reist en wat voor stoel u wilt. Aan boord wordt vaak ook voedsel en drank aangeboden.

Bij reizen binnen Europa krijgt u afhankelijk van de duur van de vlucht een sandwich of een snack aan boord. Bij intercontinentale vluchten kunt u onderweg genieten van een maaltijd en drankjes met of zonder alcohol. Daarnaast is er aan boord een persoonlijk entertainmentsysteem. Reizen in de Business Class kost u iets meer.

KLM vluchten

KLM vluchten binnen Europa kunt u op ieder moment wijzigen. Voordat u aan boord gaat kunt u een lounge bezoeken en verder is er de mogelijkheid om extra bagage mee te nemen. Bij het inchecken, de bagageafgifte, veiligheids- en paspoortcontrole, het aan boord gaan en het afhalen van bagage heeft u voorrang. Ook krijgt u extra beenruimte en er is voor u altijd een plaats aan het gangpad of mag u bij het raam zitten. Afhankelijk van de duur van de vlucht krijgt u een maaltijd en/of meerdere snacks geserveerd. Als u Business Class reist buiten Europa krijgt u daarnaast ook nog een ligstoel tot uw beschikking die u in massagestand kunt zetten. U mag gebruik maken van een persoonlijk entertainmentsysteem en stroomvoorziening bij de stoel. Tevens krijgt u een toilettasje die is ontworpen door Viktor & Rolf en u heeft internationale kranten en tijdschriften tot uw beschikking. Er zijn verschillende driegangenmenu’s waar u uit kunt kiezen tijdens uw reis.

De KLM vloot

U kunt kiezen voor een Economy Comfort-stoel als u Economy Class reist. Dit geldt alleen voor Europese vluchten met een Boeing 737 of intercontinentale vluchten. U profiteert dan van meer beenruimte omdat de stoel twee keer zo ver naar achteren versteld kan worden. Bij aankomst mag u als een van de eersten van boord, aangezien de stoel in het voorste gedeelte is gelegen. Daarnaast is op alle vluchten te kiezen voor een stoel met extra beenruimte. Bij intercontinentale vluchten kunt u een stoel in een rij van twee boeken. Zo kunt u samen met uw reisgenoot in één rij zitten.

vliegticket zoeken